Я колись грав... 2 дні , потім невитримав....
Нервує мене як там кожен раз сторінка грузиться (та й не дуже швидко ). А реклами там хватає....
Ура! На Pokemon Online вже можна грати з іншими.... і проводити бої...
Зразу скажу: для проведення бою з іншим тренером просто нажміть на ньому правою клавішею(миші), міняти покемонів під час бою неможливо... останні рази в мене загружалась не стандартна карта, а пуста карта, з чорними краями.. грати там також можна(може це якийсь глюк...). При запросі на бій покемонів:
деколи нажати на YES неможливо, деколи можливо, а інколи він не світиться(тобто неможливо) але нажати можна... вот такі глюки
Атаки і систему бою можна "мягко" назвати нікудишньою. Усі атаки діють просто на силу. В багатьох покемонів атаки настільки примітивні.... що програвати з сильною командою це звичне діло..
Наскільки я зрозумів в майбутньому можна буде проходити гру(будуть карти регіонів, міст і.д.), але це все ще розробляється.... Запустили гру покищо для ознайомлення з движком.(як я зрозумів)
Сервер незавжди конектиться за першим разом... (в мене за 9-10 разом конектиться). Гравців там навіть зараз хватає!
Але я всеодно рекомендую хоч попробувати всім... Проект багатообіцяючий...